Tuesday, January 20, 2009

i'll mish Her

I hope she'll be fine
i'll mish her
she always be at my side after ackie n myra leave me here
alone
she is a nice girl friend , caring sister , mature lady n also a good lover
but now
she also leave me like ackie n myra
they leave me
to survive for their life
seeking for the meaning of love
and they leave
to fight the fight that they dont know when it will end
i love them all
because
they love , cry and laugh with all their heart
and they also know
live doesn't last forever




Aku tatau ape yang telah aku lakukan dan sumpahan ape yang kne kat aku sampai sume ladies yang rapat dan yang aku bley anggap kawan sampai mati akan tinggalkan aku kat puncak nih..im serious..dah empat sem aku dekat puncak nih and setiap sem mesti je ade sorg girl yang aku teralu rapat akan hilang dan pegi dari aku yang bersusah payah untuk survive kat puncak nih..diorg lah tempat aku lepaskan sume perasaan aku and tiada rahsia antara kitorg..diorg tau kisah aku dan aku juge tau kisah diorg..mengape hah..?entahlah..may be ianya takdir yang tak boleh diubah..aku memang seorang yang susah menerima kenyataan dan kehilangan..tapi itulah kenyataan..mereka hilang jua...sakit..beban sakit yang aku tanggung memang berat..hati aku..kalau lah boleh di operate secara metaphore..memang tiada langsung kesan parut kerna luka yang baru nak sembuh terluka balik..hati aku sentiasa luka..

luka..

biarlah..aku rase aku dah lali dengan luka dalaman nih..so aku try cari luka luaran..aku kerap mencederakan diri supaya aku lali dengan luka luaran nih..haih..ade ape dengan luka..aku keliru..kekadang aku suka luka nih dan kekadang aku benci luka nih...suka atau benci..lali atau tak..luka tetap luka dan luka tetap sakit..

sakit..

aku tanak da rapat² ketat² dengan any girls kat puncak nih..aku tanak da luka² nih..aku takut if aku rapat sangat dengan any girls here..next sem..they'll gone and it's just me still standing at puncak alone without any girls beside me..yeah..a man need a girls to stand..same goes to girls..they need a man to stand too..after this..any girl that close to me..she's just my friend..not more than that..

i'll always love u girls
and i'll protect u girls
whatever and whenever it takes

Love.
Friendship.Tragedy

3 comments:

purple puppet said...

alaaa...
x yah nk poyo ek....
ktorg kn ade...
xpun ko amek je mama...hehehe...

reez said...

haish2
kira ko hero arr protect dierang?

The way i are said...

so..
kau nak aku protect kau gak ke..?
ahuhuhu..