Thursday, June 04, 2009

Penat sudeyh~~

penat lah..
penat sgt en..
korg tak pnat ke..??
sumpah weyh aku penat gyle..
aku rasa sgt sgt n sgt n sgt n sgt..

sedih , kecewa , stupid , loser , malu n syok sendiri...

' bile aku sorg je yg syok sendiri syg org tu tp org tu juz buat bodo je '

aku malu dowh...
malu sgt² sbb aku je yg syok sendiri lelebih..
yela..
sumtyms mmg la aku tatau malu.
tp aku ni human being jugak..
aku still ade perasan sume² tu..
sumtyms aku ckp aku da tade perasaan..
tipu la en..
sume org de perasaan..
tp tak nampak sgt je..
org bongok je pecaye la weyh..

mmg la kte takley paksa sum1 tu syg kte..
tp..
syg je weyh..
bukan nye nk cintan cintun ( tp yg aku nk cinta tu aku ckp la ).
pape ah korg..
aku bukan ape..
da kata as kwn , adik , abg , akak pacik , macik n wutsoeva lg la ..
mestila aku syg..
tp ble aku ckp kt korg aku syg korg..
korg bley plak cakap..

' ouh ek..? '
' nape syg..? '
' kau ni knape? '
' kte kwn je la.. ' ( cam vavi , ni akupaling tak ske )

huh...
yg last tu paling cam vavi..
weyh..
igt aku nk sgt ke kt korg..?
kire ok la tu aku syg korg..
aku tak kesah la kwn aku ni bitch ke , amek biji ke , minum ke ..
sumpah aku tak kesah..
sbb korg kwn aku n tade buat hal ngan aku..
tp bley tak if aku ckp aku syg korg..
korg appreciate sket..
tayah la sampai bg present ke pe..
atleast ckp la syg gak..
tade la aku rase aku ni syok sendiri..
malu dowh..
aku ni da la pemalu en..

grr..
geram g aku ( bak kate ijat )
geram g adalah geram yg sgt sakit hati n sgt geram n sume² ah..

weyh..
korg igt senang ke jaa nk syg org..?
jaa senang syg binatang je tau..
nk tau nape...?

" binatang tu syg kte if kte syg dye blk.. "

binatang pon de perasaan la..
takkan kte da bg dye mkn n da belai² sampai baik nye lentok..
dye nk gigit kte blk plak en..?
pepaham da la..
dulu mmg susah ah aku nk syg org weyh..
apatah lagi cinta..
siyes aku ckp..

skang baru padan muke aku..
ahuhu..
lantak ah korg..
aku syok sendiri ke , prasan lebih ke , termalu ke..
that's sexy.naughty.bitchy me.FULLSTOP~
deal wit it okie..

" aku tak pena silap syg korg
korg je yg silap tak syg aku"

korg tgk..!!
da tekeluar da ayat poyo aku..
hehew..
da ah..
lantak ah korg.
pasni if susah² txt la aku..
aku de je..
jgn risau ah..
aku susah aku tak cari korg..
aku de lg ramai permata lah..
penat aku..


p/s:

naik kete jalan sesak..
u guys sak..!!!

7 comments:

Payung said...

Biarlah kita sayang orang walaupun orang tu susah nak cakap sayang kat kita. Jujur dengan diri sendiri lagi senang dari tipu diri sendiri. Lepas kata sayang, tak bermakna kita ni mengalah. Biarkan orang tak hargai sayang yang kita cuba sampaikan asalkan hajat kata sayang tu dah terkeluar. Orang tu boleh tahu

The way i are said...

yela..
kte bley nampak en ble org tu syg kte..
ble kte tanye..
bitau je la.
ni nak berdolak dalih lagi.
ahha..
segan la konon..
menggelabah..
hehew..

Payung said...

Senang kita cakap dengan orang tu

"Alaaa sebenarnya kau pun sayang aku"

Mesti malu tak ingat dunia punya.

Maganda said...

you tak semua apa yg kita rasa, kita akan luahkan

The way i are said...

luahkan je la.
knape mesti malu.
itu yg kte rase..
follow ur feeling.
not ur heart..
:)

Maganda said...

you sendiri mengaku you pemalu kan? pastu you nak cakap "kenapa nak malu?" hmm. reflect reflect.

The way i are said...

intan..
org ckp..
malu pon ade tempatnye en..
jahat ke nk syg org..?
takkan dgn org yg tak knal..
tetibe kte dtg..
then ckp kte syg dye..
of coz la kte da knal n tau pasal org tu..
baru la bley syg ke tak en syg...