Monday, May 25, 2009

Katalog menantu

disebabkan status aku..membe² aku selalu je mintak gadis dkat aku..aku kekdg ske..kekdg tak..yela..dirog ckp nk buat gf..padahal aku ni pon tade gf lg..sokay la..so..aku pom tunjuk la folder ' gadis ' yg berkunci kt pc aku pada mereka ( if tym tu ade pc aku la )..hahha..selalunye bebdk kt puncak ah slalu mintak..tp kne tgk org juge..if takley bla n bebdk yg takley dipercayai..aku tak bagi..kalau stakat kwn nak memain i tak bagi ok..hahha..

lepas bukak folder gadis tu..diorg start la pilih..lepas pilih aku tak bagi pom..ahha...niat baik ke or tak..aku tak bagi jugak..haha..cari ah sendiri..tu sume kwn² n adik² n akak² aku yg disayangi..heee..saje je nk show off kt diorg kwn² girls aku..im proud of my girls okie..lepas da tunjuk² tu..aku suruh ah diorg cari sendiri..pastu if diorg ckp malas...da tade cara lain da..kne bitau jugak..take note ok u guys..

setiap parents mesti ade katalog menantu diorg..


hahaha..yess..it's true..lepas aku ckp tu..aku akan bukak satu folder nih..diorg mesti tanye n nak knal ngan this girl..tp aku tak bagi..dye girl yg sgt baik..aku takkan knalkan ngan membe² aku girl nih..nk tau sape..?ini la dye..jeng jeng jeng..



C_ty


Fyi..ni la Ct..sy suda lupe da pe name penuh dye..haih..sory Ct..tp sy tau awk anak macik saniah en Ct..sy da tanye da mak sy..hehew..Ct nih ex aku tym skola dolu²..Ct ni mmg baik..tp aku tak cukup baik untuk dye..she deserves sum1 better than me..Ct ni tau sumthin yg aku tatau tym aku couple ngan dye dulu iaitu..jeng jeng jeng..

" Parents awk slalu dtg umah sy.. "

yess...parents aku ngan parents dye kwn baik..kamcing gak ah mak bapak aku ngan dye..dye slalu cite kt aku parents aku slalu dtg umah dye n Si botak a.k.a babah aku..slalu kacau dye n paggil dye as menantu...woishh...terkejut aku tym Ct cite kt aku camtu..hehew..

lepas aku clash ngan CT..err lepas spm kot..aku still lg contact ngan ex² aku including Ct nih..dye skang da abis blaja da kt poli nun..awal tahun aritu..aku de kuar ngan Ct..g tgk wyg jap..hihi..sesaje je..lame da tak jumpe Ct nih..tym tu malam tau..sblom aku kuar..aku tanye mak aku sape name kwn dye duduk dkat fasa 3 tu..aku ckp aku nk kuar ngan anak dye...mak aku ckp la " saniah ke or kwn mama yg peguam tu..? "..aku malas nk layan then terus gerak..aku g pick up Ct..aku tanye la Ct..sape name mak dye..dye cakap name mak dye Saniah..huih..tu ok lg..then aku tanye lg "mak bg ke kuar mlm² " pastu dye bley ckp " if kuar ngan jaa..mak bagi..ngan org laen xleyh "..huh..aku tym tu juz be cool n buat tade pe je..hehe...then lepas tgk wyg n anta Ct pulang..dye txt aku..dye cite ah..

" aritu ayah awak dtg kenduri kawen akak sy..ayah awak ckp dkat mak sy..' tu anak kau yg Ct tu ble lg..?bley la aku bwk jaa dtg meminang.. "

tym tu aku tersedak² gyle..hahaha..gyle ah botak nih..tade keje..eventho gurau jep..tp org tua nye gurau² bahaye weyh..hihi..then..lepas da selidik²..baru la aku tau..Ct tu adalah antara gadis² yg terdapat di dalam katalog menantu parents aku..hee..n aku juga tergolong dalam katalog menantu parents dye..haih..wutsoeva la..aku clash ngan Ct sbb tym skola en..mane la aku reti nak becinte nih..zaman² monyet je tu..heh..n sampai skarang..aku takley nak ade love kt Ct..hehew...pape je la..

Ct..sy igt lg bufday awak..18.11 en..sy tak lupe la awak..


p/s : mati aku if Ct tau bout my blog nih.. -_-"

4 comments:

The way i are said...

to conclude..
evry parents hv their own katalog menantu for their childrens.
ok..?
ahahaha...

Marya said...

nnt aku gtawu dye la.
padan muke kaw!! muahahhaa

The way i are said...

siot je kau en..
ahhaha..
aku nk try carik sape lg calon katalog menantu dlm katalog mak aku tuh..
hehew..

Marya said...

hentak kaw kang!!
memilih lak..