Sunday, January 11, 2009

Kekal

Isnin - Kolej Puncak - Uitm

" Mak..mama tau x jaa kt cni tekanan..
duit byk abis..makan kt cni mahal..
skarang sume bayar..keje x siap..
nk blk umah pon x dpt..
jd gyle kt cni tau x.."

re : Mama
" mggu ni blkla..duit ada lg x..?
krgkan hsp rokok..kete xda lg..susah skt.."
lepas txt mak aku..
aku rase mcm nak call n jerit je kat mama aku

" BIAR JAA MAMPUS JE LA KT SINI..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "


huuuuu..aku sedih..1st tym aku ckp kt mak aku camtu..aku tau..even aku susah kt cni pon..famy aku kt sane pon susah jua..aku tanak jd selfish..tp plss la..aku pon nak kne hidup kt kolej ni jugak..sakit sial nk survive kt cni..tekanan yg melampau..aku nk give up je..susah nk hidup..td mak aku byk kali call aku..aku tanak angkat..aku takut aku akan jerit² kat mak aku..cukup la kt umah aku marah² mak aku..aku harap kt kolej ni bley la aku kurangkan dosa kt mak aku.mak aku asik call je..aku geram..aku skip klass..aku tanak kwn² aku tgk muke sedih aku n muke rimau aku..aku lepak je dlm bilik sorg²..aku tak tahan..aku nak jerit..aku da x dpt berfikir mcm org normal lg..aku rase cam nak pukul org je..aku tatau nape..aku pegi kat dashboard umah aku..aku tumbuk² sekuat hati..tp aku tetap x puas..aku cari locker bilik member aku..aku tumbuk² sekuat hati aku..aku da x tahan..rase nak nangis je..tp aku tahan air mata aku..aku teringat pasal smlm - Ahad..Youth Day 09 kt pwtc..


Ahad - PWTC - Youth Day09


syok gyle..siang tu kt pwtc aku merayap abis..aku jln² ngan membe baik aku..pastu kitorg stop kt kedai tatoo..aku ckp kt diorg aku nk buat tatoo..not permenant tatoo ok..diorg suruh aku buat tatoo rimau..sbb diorg ckp muke aku mcm rimau..so..aku attach tatoo rimau kt dada kiri aku..hurm..pastu turn membe aku plak..dye letak singa kt dada kiri dye..pastu name dye kt tangan kiri..pastu aku ckp kt akak tu aku pon nak attach gak kt tangan kiri..urm..akak tu tanye aku nak buat pe..aku cakap aku nk letak num..then she asked me wut numbers..?aku ckp kt akak tu aku nk bubuh num .437 kt nadi aku..urm..mase akak tu tgk spray kt nadi aku..dye de tanye..437 wut for..?awek ke..?aku juz senyum je kt dye n ckp " kisah lalu.. " akak tu nampak aku senyum then dye pon senyum gak..padahal aku da menangis da dlm hati..pastu akak tu tanye lg..nape kat nadi..?aku juz senyum..dlm hati aku.." byk tanye plak kau..sukati aku la..tu pon x dpt pk ke..?dye nyawe aku.. "aku teringat kate² aku..

" i'll save my life n love juz for u "

urm..then akak tu offer num fon kt flyers dye..klu rajin call la..dye ckp camtu..malas ah aku..xde mase..then mlm tu Bunkface perform..diorg main 6 lagu..lagu diorg layan abes sial..tym Bunkface perform tu aku da terpisah ngan membe² aku..aku ckp kt diorg aku nk mosh..diorg tanak sbb kitorg sume pakai slipa je..takut slipa putus..aku x kesah..aku pegi kt crowd..then aku mosh sekuat hati..sape dtg dkt aku..aku tumbuk..aku pon x kisah kne tumbuk..then last song..Situasi by Bunkface..crowd sume nyanyi..aku pon nyanyi skali..aku lompat² n tumbuk² org..

" dan bila kau menghilang
musnahlah musnah impian
tuk menggapai bintang terangi hidupku
ku mahu kau tahu
engkau lah destinasiku tuk menggapai bintang
terangi hidupku "

tym ni aku stop lompat² n tumbuk² org..aku jerit nyanyi part nih..jerit sekuat hati..aku pejam mata..aku perasan airmata aku keluar sikit..aku tanye diri aku..macammane aku nk jumpe dye..macammane aku nak cari dye..ouh God..help me..lepas tu aku tumbuk sape tah depan aku..dye x kesah..biase ah..gig en..then lagu habis..aku jerit lagi..pnat..sedih..geram..pastu aku g cari kwn² aku..aku control emosi aku..then kitorg buat sesi pornography kt ctu..malas aku nk upload pic..kitorg poyo² la tunjuk tatoo temporary tu..mlm tu tgk MU blasah Chelsea 3 - 0..ayam la chelsea..then tdo..aku mimpi..aku igt..aku mimpi pasal mati..aku prasan aku ngigau..aku sebut ALLAH 3 kali..aku takut..dlm mimpi tu..tatoo aku jd kekal..berdosenya aku..wut hv i done..

1 comment:

.dazzle.hazzle. said...

ja'a..
nape neh..ko ada probs jgn r tensyen sgt..share wif sumone so that ko akn rs lega..
ok.
pape pon jz take it easy n anggp ia sbg satu cabaran wat ko..
pape pon tink wise b4 doin sumthin ok..
if u need sumone,aku kn ada..
=)