Monday, November 24, 2008

Si Dia

2 days with jackie..

Hari ahad lepas..aku call jackie..risau sbb dye dok sorg je kt umah tu..aku suruh jackie dtg umah aku makan...aku tau dye blom makan lagi..aku tunggu dye kt bege aku..ble dye sampai..aku pelik sbb aku tgk Eram ade ngan dye skali..haa..jackie ckp dye nak thx kat abg aku sbb selamatkan dye tym ari sabtu tu..huhu..lepas jackie makan..igt nak g tgk wyg midnite..tp da lambat..so..tatau mane arah tujuan..pegi la lepak umah abg aku lagi..main PS3..jackie sampai je..lepak² jap pastu tido..sian aku tgk dye..miserable..biar la jackie ngan dunia dye..

esoknye..isnin smlm..pukul 10.30..aku ngan jackie bangun..abg aku da siap² nak pegi keje..so..kitorg pom ape lagi..bla la en..pegi basuh muke..makan chewing gum..lepak kt kete jap ngan jackie..fikir mane nak pegi..pastu muncullah idea nak pegi tgk wayang..urm..aku gamble je.
.kitorg mat saleh..xyah mandi pom xpe..ahuhuhuh..pastu ackie drive la pegi curve..dekat je umah abg aku ngan curve tu..haa..dengan x mandi nye..pagi² plak tu..kitorg g bli tiket wayang..Madagascar..tym bli tu..akak tu offer couple sit..aku pom cam errr je..amek la sit biase je..dok sblah² gak..1st tym aku g tgk wayang pagi² dengan x mandi nye..ngan sape..ngan jackie..ahuhuhu..

lepas tengok wyg..pegi la plak ikea dkat curve tu..ade sale sket..huih..pnat gyle..merayap 1 ikea tu..1st tym aku shopping dengan girl..pnat nak mampos..aku ikut je la jackie merayap kat ikea tuh..slame ni aku ta pna nak shopping kt ikea..bagi aku..ikea ni bukan tmpat shopping..x mampu den..tapi lepas merayap b\ngan jackie tu..lerrrhh..murah je barang² ikea nih..best je shopping ngan girl nih..tapi pnat nak mampos..baru aku tau rase shopping ngan girl..&& 1st tym juge aku shopping x mandi...seb baik ade bwk perfume..ahuhuhu..xde la bau rimau sangat..almost 4 hours merayap..at last..hui..jackie ckp..

" da la caa..seb baik aku x bwk duit byk sgt..klu x.."

klu x..aku da mampos da kt situ..pastu g bayar n pulang..urm..da lame aku x snap pic ngan ackie..sejak dye da ade bf tahun lepas..bley kire gune jari la brape byk pic kitorg..urm..im hppy wit her..there r no other girls i care more than i care jackie..tym pulang tu..teringat pule pada si dia..si dia..aku de cite pasal si dia pada jackie..jackie ckp si dia comel than me..hurh..jackie su
ruh aku go on dgn si dia..tp..jackie ta tau the truth..urm..its so hard..jackie suruh aku call si dia..urm..aku try call..x dapat...aku try txt..x dapat..tapela..maybe si dia bz kot en..biar la...ptg tu kul bape tah sampai umah..nampak katil..trus tido..pnat nak mampos...

Si Dia

malam tu pukul 8 pkey call..

pkey : syg..kt mane..?
kikon: umah la u..
pkey : kau siap cepat..kte nak kuar en..
kikon: adoi..lupe pule aku..okok..aku mandi jap.


ouh..lupe la..da set nak kuar malam nih ngan amoy , pkey , echa n amoy..pkey dtg umah aku..ouh..adik pkeyt pom ade gak..pe tah name dye..mia kot..dlm kete aku cite kt pkey pasal kawin , jackie n si dia..urm..aku da tade mood nak kuar...tp kwn² punye pasal..juz smile..lepas amek amoy n echa..kitorg g makan jap..start dari tu..aku try call si dia..x dapat..berkali² la call..aku start la sedih
n ta de mood...pkey n the gang da prasan..start dari tu aku da kne bahan da..siot la diorg..diorg tau kisah aku ngan jackie..juz a bestfren..diorg tau kisah aku ngan si dia..juz a fren..habis makan..kitorg g curve...pegi karo'..hobi kami..

sampai curve..amek room karo'..pkey ajak lawan p
ool..huii..pantang di cabar..aku accept je..tp aku kalah..lebih memalukan..aku juz score 2 balls je..hurm..aku da dalam dilema..kne bahan lagi..pastu g la masuk room..nak karo' plak..pergh..baru 2 lagu..suare da lari da..ta pna camni..huii..tape la..malas la nak nyanyi..kang ribut taufan pule..biar la kwn² aku nyanyi...semua lagu yang diorg nyanyi diorg tujukan tuk aku..lagi sadis babe..menusuk² ke dalam hati..aku try cal si dia berkali² tapi x dapat juga..hurm..hati mule bercelaru..risau..resah..gelisah..crazy gyle malam tu..tym diorg nyanyi lagu² sadis tu..pkey pluk aku..urm..tym diorg nyanyi² tu..aku sedih n almost nak nangis..haa..tapi aku gelak² je nak tahan perasaan sedih tu..lagu yang btul² buat aku sedih tym tu lagu luluh dinyanyikan oleh pkey n dari sinar mata...

lepas abis karo'..sesi pornography pule..ahuhuhu..kitorg snap² pic kat depan cinileisure tuh..hurm..aku ta mampu nak senyum tym snap pic..teringatkan si dia..me
ngape dye x reply txt aku..mengape dye x answer call aku..aku try call dye lagi..x dpt..try txt..x dpt..damn..aku da start blaming my self..wut hv i done..wut hv i done..tape la..kwn memang la ramai tapi..entah la..am i lost in my own world..?

im so sory amy..
dont u eva do this to me anymore...



Lost in the darkness hoping for a sign
I want to embrace you and never let you go
Almost hope you're in heaven so no one can hurt your soul
Living in agony cause I just do not know
where you are
but one thing is for sure
u r always in my heart


Beloved frens

From left : Echa , P-key , Leng Moy && Miea

2 comments:

amy.437 said...

ngee~
ampunnnn :))

k u c e m said...

you have been taggedddd