Monday, October 20, 2008

Expressive oF Art

15 and 16 Oct aritu adalah big days yang dinantikan oleh kami iaitu exhibition yang harus di buat oleh setiap student sem 3 di F.A.C.T kebanggaankuh..
hehe...kitorg buat event ni kat SACC Mall Shah Alam..
Thx kepada sesiapa yang datang..
ouh ya..
exhibition ni lebih kurang cam gallery la..
kitorg kne pamerkan 2 pic terbaik kitorg sepanjang kitorg blajar dlm pornography nih..
eh..
photography..
tym pameran tu syok la..
sape pic dye yang terjual lg la syok..
masyuk tuh..
paling koman bley dpt dlm rm 30 - rm 100 for a one pic..
ok la tu en for student..
btw..
kitorg bkn nye student photography..but its a part of our course..
syok..
we need to learn still photo before moving to moving photo..
paham..?
hehe..
sebelum exhibition ni payah gyle vavi..
sampai gado2..
tapi ble da settle.
sume puas hati..tapi pnat macam macam la en..
1st day of exhibition tu i x hang lg pic2 i...
bukan ape..sebab macik tu mengong salah print..
pic tu mcm ade border pule en..
both pic i plak tu..
so..malam tu i blk i setup frame baru..
buat sendiri beb..
hehe..
2nd day tu i pom hang la pic2 i tuh..
hihi..
1st pic i title dye " The Road Not Taken " taken at Putrajaya by me..
2ns pic pule " A Part of Life " ..hehe..i xbajet i bley jual pic i sebab i lg ske kat pic 1st tu..
pic perspektif..pic yang 2nd tu pic kerengge tgh kish..
hehe..
i dpt jual pic 2nd tu la..
mule2 i jual kat macik tu rm35 je..
tp macik tu up kan ke rm50..ok la tu en..dari x terjual..
saye xde hal macik..
janji ade untung..hehe...
thx tu macik tu..
suami macik amat garang..
ahuhuhu..


ni la 1st pic saye " The Road Not Taken "...mengape..?
sebab i x amek pom jalan tu..hehe...ouh ya..model itu is Dilla kwn sy..not for sale...


2nd pic kuh.." A part of Life " has been sold already..wuwu..
sedih..poyo je..padahal suke..hehe..masyuk2..tp rm50 tu skarang 2 hari je da abis...




1 comment:

diana said...

dat krengge look like you!
haha,,xD