Friday, January 08, 2010

still the same.

new sem , new year n still the old shit.


im so sad cuz people still n always judge me by my face..huuu..im not d old ja'a..cant u see that guys..??knape korg still pandang aku jahat..im not a gangster n im not a playerr lagii..!!!susahnya haih nk jadi baik...aku tulis dalam blog..aku penakut..??janganlah..jangan sampai aku ckp depan² ngan korg..nnt gadoh kang..nk tgk samseng aku ke..??aku tak takot la ngan korg walau korg besar mane pon..aku tak gentar lah nak gadoh ngan korg..nak pukul aku..bak datang...!!!!kau bukak baju kau aku bukak baju aku..mari dtg satu satu.. pukul aku biar sampai mati..if aku tak mati..engkau yg mati..taaaak cemas laaa...nak gangbang aku..mari~aku back up bessar..triad ok...!!bukan adik beradik..tp aku tak suke la gadoh..aku syg kwn²..bkn snang aku nk dpt kawan cam korg..aku sanggup dimaki , dihanjeng , dipijak , diludah bagai..aku tak kesah sume tuh..janji korg happy..so sad la siall..i juz need a 2nd chance..2nd change to show to u guys that i had change..bukan salah korg pon...sume mmg salah aku~~

new sem , new year n still the old shit.

10 comments:

Marya Hana . said...

kaw still da gangster of our class la..wakakkakakakka

saba nok. sape men kasar ngan kaw ni doe..?

aku budak baik said...

hihi...bia pn aku ni dak kls len..tp ko okea wut...sme owg deserve second chance kan...

Sensual Seduction said...

ade laaaah...hehu..da biase da mende² camni..

dulu aku tak kesah laa sbb aku mmg camtu..
tp skang aku kesah n tak suke..
sbb aku bukan camtu daaa...

Payung said...

orang yang buat salah memang deserve a second chance.

awak sabar jelah. saya sama situasi dengan awak.

Sensual Seduction said...

alaaaa..
entah laa..
penat lah camni..

kite tak usik pon org tu..
org tu usik kite..
cane..
hurm..

peluang yg sy minta..
bukannya perlu mengeluarkan harta bende mereka..
sy cuma mahu mereka pandang sy elok² gune both mata mereka yg diberi.

hurm..
manusiaa...

mohamad 'may' yawmon said...

awak nak berubah betul-betul ker sekarang ni?

read , learn n love me . i ♥ u said...

sape tanak berubah.
of cuz la sy nk berubah..
berubah dari segi apee..

itu sy je yg tauu..

Xerra Mickey said...

areen juga ingin katakan mende yg same.

new year, new sem, the same old shit.

betol2.

love , friendship & tragedy ♥ said...

err..
yg tu no comment.


lain org lain pendapat..
nk puaskan hati sendiri pon susah..
ni kan nk puaskan hati org len..
hurmmmm........

omgpetch said...

alhamdulillah

pelan pelan