Sunday, January 25, 2009

Ade ape dengan Taste


kikon : aku still syg dye..aku x reti nak ayat girl da.hahaa..aku cerewet do

Smarties : ala ade jdoh she'll back blk kt ko..ko cye la klo owg 2 ikhlas syg kte mst one day t dye bck kt kte blk.. 2 r crewet sgt ko niey..hehehe..sbnr ko ske pmpn cm ner ek?? aku pn x paam taste ko..huhu..

kikon : hihi aku kn klu bley aku nk cari girl yg manje dari aku..i mean yg lebih manje dari aku aku kn manje sket haha

tu la dye chit chot aku ngan smarties bukan nama sebenar..bukan dye je yg x paham ngan taste aku..malah ramai lg yg x paham dengan taste aku..ahuhu...diorg ckp taste aku sume yg pelik²..hihi..yeke..?entahlah...taste..ade ape ngan taste..?entahlah..bile org tanye girl camne taste aku..aku just jawab..
" ade ape ngan taste..?if da jodoh , jodoh la en..taste tu bukan kekal pom n if dapat girl yg bukan taste kte..kte still bley ubah taste tu..paham..?heh..janji taste aku girl n not oppposite gender ( of coz la coz diorg slalu ckp aku gay ).. "

hee..poyo je en..yela kot..ade ape ngan taste..?hurm..klu bley kte mesti la nak taste yg sama kpale ngan kte en..huu..if korg nak tau..girl yg taste aku ialah girl yg manja...hihi..biar la org cakap gedik ke ape ke..lantak ah..janji aku ske..tu sbb la aku ramai kawan girls yg manja²..reason aku ske girl yg manja sebab..actually aku ni pom sorg yg manja gak..so..aku nak cari la girl yg lebih manja dari aku..hihi..then aku ske girl yg ganas² n boyish sket..ala² tomboy la..aku tak reti sangat nak belai girls sbb aku ni ganas sket..hihi..so..aku bley la maen wrestling ngan dye..best ade gf camnih..aku pom ramai kawan girls yg ganas² nih..hihi..best gado² ngan diorg..pastu yg most important thing..aku teringin sangat gf yg bley buat kawan..lepak² cam kwn² n enjoy wit me..syok..if dapat combo set nih memang aku nak knal nye n xkan lepaskan mcm si bff aku tuh..hihi..eventho dye boyish n ganas..dye tetap manja ngan aku..plus dye pom omelicious..hihi..ouh..aku tak pecaya langsung dkt statement nih..
" ko caye la klo org 2 ikhlas syg kte mst one day t dye bck kt kte blk "
masihkah ada cinta..?

3 comments:

nadia said...

mmg pelik glerr taste ko ni..he..he..manja tapi ganas..xprnh lg aku jmpa spesies gurls mcm tu..kalo ada nk gak aku knl..

reez said...

spesies awek pepek ketat tu
aha
virgin

The way i are said...

bodo kau nih reez..
haha
xley bla.
jgn mencemari blog aku ngan kate² lucah k..