Sunday, November 16, 2008

Drugs..!




Nightmare


Malam tadi tido pukul 9 kot..pnat gyle sebab siang tu kne layan mak² datin kt umah orang kawin tu..haih..da la pnat goyang time Fly Fm party tu x abis lg..hui..pelik gyle mimpi aku malam tu..macam² bende aku mimpi..tapi ade mimpi yang aku takkan lupe..cemas + suspen + seronok..
dalam mimpi tu..
Aku ngan kawan² aku lari dari 1 guy nih..sangat menakutkan..gyle vavi nye mengerikan..laki tu bunuh ramai gyle org..laki tu ade la gak geng² pembunuh dye..kitorg tatau ape motif laki tu mebunuh && yang pasti laki tu cari kitorg..kitorg sentiase lari dan tempat pule sentiase berubah²..biase la en mimpi..dalam mimpi tu kitog ade stokin ajaib yang bley buat diri kitorg invi..hilang..juz pakai je stokin tu terbalik..then ckp we r here 3 kali..pastu ilang..haha..lawak gyle..tapi takut gak ah time tu..nak kne bunuh en..lari punye lari..membe² aku sume da mati kne bunuh..tinggal aku 2 org je ngan membe aku..kitorg lari gne stokin tu la..men ilang ²..tp 1 la prob stokin tu pending sket ah..cam lag camtu en..huhu..nyaris gak la kne tikam time nak ilang tu..laki tu bunuh pakai pisau je..then tah camne ta en..aku tinggal sorg je..aku de pegang pisau yang da berdarah n laki tu kat depan aku..aku nampak muke laki tu macam muke aku..serius..takut gyle aku..pastu aku ilang then aku tikam laki tu banyak kali..gyle babi nye tikam..pnuh ngan dendam n kebencian..aku dpt rasekan aku bunuh laki tu mcm aku bunuh diri aku sendiri..adoi..pastu lepas laki tu mati..tah camne membe aku sorg nih muncul..dye ajak aku lari..aku tatau nape aku mesti lari lagi even laki tu da mati..pastu aku tgk roh² yang laki tu bunuh bangun cam mayat hidup atau hantu ah..roh² tu sume kejar aku dengan pisau..ngeri doh..diorg kejar aku macam aku je yg bunuh diorg sume tu..aku pom ade rase camtu gak..sebab takut gyle dengan roh² yang kejar aku tu..lastly aku kelar leher aku 3 times...aku decide bunuh diri..time aku decide tu aku pkir banyak kali..tp sebab takut sangat..aku kelar la leher aku dengasn pisau yang aku gne tuk bunuh laki td tuh yang muke cam aku..lepas kelar tu..aku igt lagi aku jatuh dalam longkang n aku nampak membe aku sorg tu panggil name aku n trus bla..pastu fade out..pastu aku terbangun..jam menunjukkan pukul 7 pagi..lame gyle aku tdo dari kul 9 malam..lepas banugn tu aku rase sedh n takut gyle..

orang cakap mimpi ni mainan setan tp bagi aku..mimpi ni juga ibarat deja - vu n karma..entah la..aku banyak pikir lepas bangun tido tu..orang cakap..

memainkan perasaaan orang
ibarat membunuh beribu² orang

urm..tah la..aku sedih n takut ngan karma aku..ya..i knew what i've done before..tp xkan sampai macam nih..aku keliru ngan diri aku sekarang..aku rase macam ade 2 orang dlm minda aku..dalam mimpi aku tu..aku dapat rasekan yang laki jahat tu adalah diri aku waktu dulu yang membunuh beribu² org..dan aku yang tgh lari tu adalah diri aku sekarang yang lari tanpa sebab dan arah tujuan yang akhirnya membunuh diri..hu..aku takut..aku pernah harapkan agar diriku yang dulu kembali..aku x ske diriku yang sekarang..diriku yang dulu xde perasaan cinta..tu je..aku suke sebab bagi aku cinta ni susah bagi aku yang sekarang..dalam mimpi tu..diri aku yang dulu dtg balik kepadaku n try bunuh diriku yang sekarang..nampak sangat diriku yang dulu nak kembali..aku tatau salah sape..may b diri aku sendiri..yang inginkan 2 personality..aku pernah juge try² nak jadi macam dulu..tapi da x mampu..aku tanak membunuh da..aku takut akan karma aku..and..yang last skali..aku x paham knape aku harus bunuh diri aku dalam mimpi tu..adakah aku akan give up dalam hidup aku ni..atau aku memang betul akan bunuh diri..hurm..may b aku try lari dari masalah² aku or may b aku lari dari cinta aku..


atau realiti..yang bakal terjadi..aku pernah fikirkan untuk tamau bercinta dah..aku juga pernah cuba try tuk melupakan dia n suka kat dia..aku pom tatau knape :(..sebab u la nyet..u la..


aku ta bisa memilki menjaga cintamu..
walau sesungguhnya hatiku..
mencintai mu dan memilikimu..
aku ta ingin kau terluka mencintai aku..

4 comments:

purple puppet said...

fly fm party???
ermm..macam best...;p

Naz said...

ko byk wat dosa!
hahaha

amy.437 said...

cean u~
cnta ngn monyet!
haha ;pp

coffeeHolic said...

+)
dah lama jaja tak ke party